mobiele kinderbadkamer units

Wij bieden speels gethematiseerde mobiele kinderbadkamer units.

mobiele kinderbadkamer

Een mobiele kinderbadkamer unit is opgebouwd in een container van 6 x 3 meter, is van binnen compleet fantasierijk gethematiseerd en voorzien van diverse kindersanitair producten.

Iedere mobiele badkamer unit is voorzien van een waterbestendige vloer, verlichting, verwarming, een elektrische boiler liter en een aansluitpunt voor elektriciteit, waterafvoer en toevoer. 

 

Qua uitvoering is iedere mobiele kinderbadkamer uniek maar de samenstelling is bij iedere verhuur unit hetzelfde. Er zijn twee wasbakjes met een spiegel op verschillende hoogte, twee douches, een toilet en een aankleedtafel met een babybadje.

Zelf uw kinderbadkamer samenstellen?

U kunt ook een kinderbadkamer kopen en dan is deze geheel naar wens in te delen. Dit geldt natuurlijk voor de thematisering, de indeling en de kindersanitair producten. Maar ook de container zelf, de deur(en), ramen en de afwerking kan naar wens geleverd worden.

Kinderbadkamer huren

Heeft u tijdelijk een sanitairvoorziening nodig voor kinderen? U kunt een mobiele kinderbadkamer huren en inzetten als sanitairvoorziening op locaties of evenementen met jonge kinderen. Bijvoorbeeld op campings, om de capaciteit van het sanitair te verhogen én iets speciaal voor de kleintjes aan te bieden gedurende de schoolvakanties. 

Al onze kinderbadkamer units zijn eenvoudig te installeren op een plek van 6 x 3 meter met stroom, een waterafvoer- en een watertoevoer aansluiting.

Wij verzorgen het transport en de plaatsing van de kinderbadkamer unit op de door u gewenste plek met de bovenstaande specificaties. Wij gaan pas als alles werkt!

Heeft u een vraag of wilt u graag de verhuurprijzen en de beschikbaarheid weten? Neem dan contact met ons op.

verhoog de capaciteit

Verhoog de capaciteit van het sanitair en bied iets speciaal voor de kleintjes.

leuk voor kinderen

Al onze kinderbadkamer units zijn veilig en leuk voor kinderen.

eenvoudig te installeren

Stroom, waterafvoer- en watertoevoer zijn de enige vereiste voor de installatie.

Kinderbadkamer kopen

Wilt u een permanente oplossing om de capaciteit van uw sanitairvoorzieningen te verhogen, zonder een sanitairgebouw te bouwen of te verbouwen

U kunt bij ons ook een mobiele kinderbadkamer kopen welke geheel naar uw wens kan worden gethematiseerd en ingedeeld. U bepaald zelf welke kindersanitair producten er worden gebruikt.

Wij begeleiden u van idee naar 3D…

Heeft u een vraag over een mobiele kinderbadkamer kopen? Neem dan contact met ons op.

Technische informatie

Alle mobiele kinderbadkamer units welke verhuurd worden zijn gebouwd in een container van 6,00 x 3,00 x 2.85 meter.

Iedere kinderbadkamer unit is van binnen geheel gethematiseerd. De boiler zit in een aparte ruimte met eigen toegangsdeur en de overige installaties zijn veilig weggewerkt in de decoraties.

Uitstekende warmte- én geluidsisolatie

 Iedere mobiele kinderbadkamer unit is voorzien van een waterbestendige vloer, verlichting, verwarming, een elektrische boiler en aansluitpunten voor de waterafvoer, watertoevoer en elektriciteit.

Hoge kwaliteit materialen, veilig voor kinderen

Wij gebruiken sterke en duurzame materialen bij de productie van onze mobiele kinderbadkamers. Gedurende het design letten we op elk risico voor de eindgebruiker.

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Open chat
Heeft u een vraag?